SenzaGen inviger nytt labb på Medicon Village

​I juni flyttar SenzaGen in i sitt nya labb på Medicon Village. I takt med att SenzaGen expanderar, etablerar nya samarbeten och kunder och anställer fler medarbetare, har bolaget ett större behov av att samla verksamheten. Det är ett helt nytt lab utrustat med den senaste teknologin för att genomföra nya tester.

I juni flyttar SenzaGen in i sitt nya labb på Medicon Village. I takt med att SenzaGen expanderar, etablerar nya samarbeten och kunder och anställer fler medarbetare, har bolaget ett större behov av att samla verksamheten. Det är ett helt nytt lab utrustat med den senaste teknologin för att genomföra nya tester.

– De nya labbet innebär ett naturligt steg i SenzaGens kommersialiseringsarbete av det vi har utvecklat här på Immunteknologi. Forskning och utveckling sker fortsatt på LTH, säger Malin Lindstedt, grundare och CSO på SenzaGen.

Invigningen firades med att klippa banden till det nya labbet tillsammans med nya och gamla kollegors så väl som investerare, ägare och samarbetspartners till SenzaGen.