Hanna Frykman ny marknadskoordinator på SenzaGen

SenzaGen fortsätter sin expansion och bygger upp en marknads- och försäljningsorganisation och i den processen anställer SenzaGen Hanna Frykman som marknadskoordinator. Hanna kommer närmast från Kungliga Vetenskapsakademien där hon arbetade som informationssamordnare och vetenskapssekreterare i ett EU-projekt. Hanna har erfarenhet som kommunikatör och projektledare samt från bolag i startupfas.

SenzaGen fortsätter sin expansion och bygger upp en marknads- och försäljningsorganisation och i den processen anställer SenzaGen Hanna Frykman som marknadskoordinator. Hanna kommer närmast från Kungliga Vetenskapsakademien där hon arbetade som informationssamordnare och vetenskapssekreterare i ett EU-projekt. Hanna har erfarenhet som kommunikatör och projektledare samt från bolag i startupfas. Honligger även bakom kulturprojektet Thomanders Jul i Lund.

– Det känns oerhört spännande att få jobba med ett företag i ett så här tidigt skede och vara med och bygga upp verksamheten från grunden, säger Hanna Frykman.

Hanna börjar på SenzaGen i mars 2015 och kommer att fokusera på att ta fram grafisk profil och arbeta med försäljning och marknadsföring hos SenzaGen.

– Kombinationen naturvetenskap och affärstänk och hennes vana att bygga nätverk var avgörande i rekryteringen av Hanna. Jag ser mycket fram mot att arbeta tillsammans med Hanna, säger Anki Malmborg Hager, VD på SenzaGen