SenzaGen nominerade till Guldråttan (EJ REG)

SenzaGen har blivit nominerade till det hedervärda priset Guldråttan, ett pris som delas ut av Djurens Rätt till företag som gör en exceptionell insats för djuren. SenzaGen kan bidra till att kraftigt minska antalet djurförsök med sina djurfria allergitester för kosmetisk-, råvarutillverknings- och läkemedelsbranschen. Med företagets test GARD, som görs
in vitro kan antalet försöksdjur som används för tester i dessa branscher minska kraftigt och när nu SenzaGen dessutom satsar globalt kan påverkan bli ännu större.

Guldråttan är Sveriges finaste djurrättspris och delas sedan 1987 ut av Djurens Rätt till den eller de som under året gjort en exceptionell insats för djuren. Skriver Djuren Rätt på sin sida.

Nu är det dags att rösta på vem som ska tilldelas Guldråttan för 2016. Omröstningen pågår fram till den 10 april och årets vinnare presenteras på Djurens Rätts rikskonferens i Stockholm den 14-15 maj. Bidra och rösta på http://www.djurensratt.se/guldrattan2016

Rösta på SenzaGen för Guldråttan 2016!